VAR BİR DEĞERİMİZ isimli eTwinning projemiz devam ediyor.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından desteklenen  eTwinning Platformu'nda öğrenci ve öğretmenleri buluşturan Var Bir Değerimiz adlı proje hem öğretiyor hem de eğlendiriyor. Öğretmenlerin ve öğrencilerin ortak çabası ile gerçekleştirilen projede, değerlerimizin gelecek nesillere aktarılması hedefleniyor. Proje 2021 yılının Kasım ve Aralık ayını kapsıyor.  Her on gün için bir değer belirleniyor ve belirlenen değer kapsamında çalışmalar yapılıyor. Düzgören Ortaokulunun da ortakları arasında yer aldığı bu projede değerlerimizin benimsenmesi noktasında farkındalık yaratmak hedefleniyor.

26.12.2021 247

26-12-2021

"VAR BİR DEĞERİMİZ"adlı proje birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde vatanseverlik, dürüstlük, adalet,  vefa, misafirperverlik ve  yardımseverlik gibi temel değerlerimizi ortaokul öğrencileri arasında yaymayı hedefliyoruz. Çünkü biz Türk toplumu olarak değerlerimizle varız ve degerlerimizle değerliyiz. Bu noktada öncelikli olarak bu değerleri içsellestiren ahlaklı bireyler yetiştirmek ve bizi biz yapan değerlerimizi gelecek kuşaklara layıkıyla aktarmak için okul olarak çalışmaktan kıvanç duyuyoruz. Projeyi yürüten İngilizce öğretmeni Seda ORUÇ, katılımcı öğrencilerimiz ve tüm proje paydaşlarına  katkıları için teşekkür ediyoruz.